.:The Red Cobras Motorcycle Club:.

Illegális vállalkozások fóruma.

.:The Red Cobras Motorcycle Club:.

Postby Jensen » Wed Feb 23, 2011 2:52 pm

The Red Cobras Motorcycle Club
Story:

A történetünk 1990. nyarán indult. Két testvér a motornak szentelte az életét és az országutakon motorozgattak. Az utazások során több motorkedvelő emberrel találkztak, akikkel gyorsan összebarátkoztak. Amikor elég sokan lettek a csapatban az egyik ember felvetette az ötletet, hogy hozzanak létre egy motorklubbot.
Rövid gondolkozás után mindenki belement a dologba. Így megalapult a The Red Cobras Motorcycle Club.
Létrehoztak egy weboldalt ahol tagokat toborztak. Az idő múlásával több tag érkezett a klubba, de nem csak nekik volt klubbuk a városban. Egy másik Motoros Klubbal találkoztak, akik veszélyesebbek voltak. Megkellet, hogy védjék magukat ellenük. Egy nap legyőzték az ellenséges Klubbot. Ám a győzelem teljesen elvakította a motorosokat, teljesen elszálltak maguktól. Pár nappal késöbb egy gyilkosság történt, egy ártatlan nőt megöltek. Késöbb kiderült, hogy az egyik tag ölte meg azt a nőt. Ezért azt a motorost kirúgták a Motoros Klubból.A száműzött tag ekkora megfogadta, hogy bosszút áll a volt társain, ezért létrehozott egy másik klubbot. A hír halaltán a Vörös Kobrák elhagyták az országot és új telephelyet kerestek maguknak. Egy kis faluban Red Countyba találták magukat, ahol lefoglaltak maguknak egy lakókocsi telepet és ott élik tovább az életüket, rettegésben tartva az ott élő embereket.
A helyi rendőrséggel azóta is ’’ háborút ’’ vívnak, és nem fogják hagyni, hogy a rendőrség elintézze őket így a városlakók félnek tőlük.OOC:

Na amint a történetből ez kiderül, ez egy motoros banda.
Skinek nincsenek, mindenki olyan skinnel jön amilyennel akar(azért ne öltönyös skinnel)
Járműveink: Freeway 4-5db


Szabályzat: OOC

Jelenetkezni csak is RP lehetséges, aki a fórumon jelentkezik annak a jelentkezését törlöm!
Ahoz, hogy bandatag legyél, minimum lvl3-nak kel lenned
Tudnod kell az alap fogalmakat..DM,RK,SK,RP stb…
Jensen
Noob
 
Posts: 2
Joined: 02.2011
Gender: None specified

Return to "Illegális társaságok, szervezetek."


 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron